Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори ми масло - Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гори ми масло - Алфа 156

на около 1000 км погорва 1-2 литра. сега я купих - преди месец, а мотора работи сравнително добре. от какво може да баде това ? и какво да правя ?

1 - 2 литра? Много бе човек. То трябва да имаш теч при толкова разход на масло. Огледай мотора дали е омаслен някъде.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

неее , огледал сам . ама литар си го гори

Comment

запушена картерна вентиалция, това-онова?
        какво излиза от ауспуха? цвят, количество?
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Хм... така не може да каже никой. Дай повече инфо. Питаха те по-горе. Пуши ли? Кога пуши? Какъв цвят е дима? Свещите махал ли си да видиш как е положението там? Пир мен изпускаше гарнитурата на капака на клапаните и пълнеше каналите на свещите с масло.

Comment

Може да е маслоуловител, да е запушен от шлака, почисти го и може да стане.
            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

И с какво масло караш? Дизел/бензин?
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

нямаше ме ! ами бензин 2000 кубика , 16 клапана . отзад излиза един бял пушек като е студена - и мирише странно , малко на керосин ли ?? на бензин ли ?? немога да обесня точно ., а каде се намира тоя маслоуловител ? за да го почистя

Comment

ааа и сега сам налял шел полу-синтетика

Comment

Първоначално публикувано от ivan.ivanov964
                    нямаше ме ! ами бензин 2000 кубика , 16 клапана . отзад излиза един бял пушек като е студена - и мирише странно , малко на керосин ли ?? на бензин ли ?? немога да обесня точно ., а каде се намира тоя маслоуловител ? за да го почистя
                    За миризмата, те така си мирашат. Сутрин така миришат май заради катализатора (така съм чувал). Тоя белия пушек и аз го имах сутрин, докато не смених дебитомера. Сега няма никакъв пушек. И маслото... хм... май не съм го гледал от 3 седмици на сам.

Comment

Първоначално публикувано от ivan.ivanov964
                      ааа и сега сам налял шел полу-синтетика
                      Какъв шел бе брато? Що не си купи Selenia 20к или Agip?

Comment

абе вие нечувате ли че само доливам - какво масло да сменям . трябва да се оправи парво . идеи някакви . все пак ми трябва малко помощ . преди имах 33-ка , с масло там несам имал проблеми никакви

Comment

каде се намира тоя маслоуловител

Comment

http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewt ... f0b50e5917
                            Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

еи колега супер си !!! уважажам хора когато знаят какво говорят . ще опитам тия дни - като се прибера в гаража си . и маи и на мен в града не ми бута маслото , а ходих до софия и обратно - и точно окло 1,5 литра . а те в двете посоки са 350 км.

Comment

Working...
                              X