If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
запушена картерна вентиалция, това-онова?
какво излиза от ауспуха? цвят, количество?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Хм... така не може да каже никой. Дай повече инфо. Питаха те по-горе. Пуши ли? Кога пуши? Какъв цвят е дима? Свещите махал ли си да видиш как е положението там? Пир мен изпускаше гарнитурата на капака на клапаните и пълнеше каналите на свещите с масло.
нямаше ме ! ами бензин 2000 кубика , 16 клапана . отзад излиза един бял пушек като е студена - и мирише странно , малко на керосин ли ?? на бензин ли ?? немога да обесня точно ., а каде се намира тоя маслоуловител ? за да го почистя
нямаше ме ! ами бензин 2000 кубика , 16 клапана . отзад излиза един бял пушек като е студена - и мирише странно , малко на керосин ли ?? на бензин ли ?? немога да обесня точно ., а каде се намира тоя маслоуловител ? за да го почистя
За миризмата, те така си мирашат. Сутрин така миришат май заради катализатора (така съм чувал). Тоя белия пушек и аз го имах сутрин, докато не смених дебитомера. Сега няма никакъв пушек. И маслото... хм... май не съм го гледал от 3 седмици на сам.
абе вие нечувате ли че само доливам - какво масло да сменям . трябва да се оправи парво . идеи някакви . все пак ми трябва малко помощ . преди имах 33-ка , с масло там несам имал проблеми никакви
еи колега супер си !!! уважажам хора когато знаят какво говорят . ще опитам тия дни - като се прибера в гаража си . и маи и на мен в града не ми бута маслото , а ходих до софия и обратно - и точно окло 1,5 литра . а те в двете посоки са 350 км.
Comment